Keikalla; MELROSE Härmän kuntokeskuksessa

Blogin kirjoittaminen on jäänyt hetkeksi, mutta nyt kirjoitettiin juttu Melrosen keikalta loppuun. Juttu jäi kesken elokuun lopulla hektisen elämänmenon takia. Toivottavasti pimenevät syyskuun illat antavat enemmän aikaa jakaa tapahtumia blogissa.

Etelä-Pohjanmaan Reserviupseeripiirin ja Reserviläispiirin toiminnanjohtaja Jani Syvänen ei pyytänyt, vaan käski Susiparin seuraamaan Ylihärmässä järjestettävää Suomen vahvin reserviläinen -kilpailua. Valitettavasti päivä venyi hieman liian pitkäksi, eikä itse kisoja keritty seuraamaan joten korvaukseksi lähdettiin kisojen iltabileisiin katsomaan Melrose -orkesteria.

Melrose bändinä on molempien Susien mieleen ja kun jo niillä suunnilla oltiin Kauhavan kiihdytysajoissa, oli sieltä helppo tehdä lenkki ”kuntsarille”. Nopealiikkeisille Susille moodinvaihto moottoriurheilusta musiikin pariin sujui helposti ja pari tähtäsi kellolleen esitysaikaan. Jos ei korvat tuutanneet ajojen jäljiltä, ehtisi vielä saada hyvät tinnitukset yötä varten. Paikalla oli väkeä vähänlaisesti mutta riittävästi ja sieltä Susikoiras jo bongasikin tuttunsa Janin, tapahtuman organisaattorin. Kuulumiset vaihdetiin ja pika pikaa bändi polkaisi settinsä käyntiin.

Melrose esiintyjänä on vanhan linjan rockabilly bändi, joka ei taatusti jätä ketään kylmäksi. Bändi on keikkaillut jo 1980-luvulla ja kokemus näkyy. Tokelan energinen esiintyminen ja varma kitarointi on huikeaa ja tempaa mukaansa jäyhimmänkin pohjalaisen ihan varmasti. Bändin soitto kulkee kuin juna, eikä mitään turhia elementtejä tai efektejä tarvitse upottaa setin ympärille. Soitto on varmaa mutta silti siinä on sitä rockabillyn asennetta ja rosoa, suorastaan jotakin alkukantaisuutta. Tämä jos joku sopi Susiparille!

Tokela myös ottaa yleisönsä lämpimästi ja heittää hauskoja spiikkejä ja kommentteja keikan lomassa. Kitaran katkennut kampikaan ei haitannut keikan etenemistä vaan Tokela suhtautui siihen huumorilla ja keikka vietiin loppuun mallikkasti.

Päivän anti oli sen verran kova, että jopa Susiparin kovalevy alkoi olla täynnä päivän annista. Moottoriurheilu ja musiikki on voimakas yhdistelmä jota tulee käyttää vain harvoin ja tarkoin harkiten. Kotiinpäin lähdettiinkin ajelemaan rauhassa ja keittön pöydän ääressä väännettiin vielä tukevat voileivät. Tämä jos joku oli omiaan rauhoittamaan Susiparin vauhdikkaan päivän jälkeen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s